![]() |
Ölüm Bataklığı Ortadoğu - Berkay Sadi Türkol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Bataklığı Ortadoğu - Berkay Sadi TürkolÖlüm Bataklığı Ortadoğu - Berkay Sadi Türkol kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Ölüm Bataklığı Ortadoğu (Bedelin Kan ile Ödendiği Topraklar) Berkay Sadi Türkol Kariyer Yayınları / Araştırma-İnceleme Dizisi Türkçe 256 s ![]() ![]() ISBN : 9789944300513 2010 Editör : Sevda Dursun Kitap hakkında Ortadoğu; İnsanoğlu'na manevi enerji veren dinlerin doğduğu topraklar, Ortadoğu; Dinleri insanoğlu'na müjdeleyen peygamberlerin bulunduğu topraklar, Ortadoğu; Asırlar boyunca Osmanlı'nın tek bir vali ile idare ettiği topraklar, Ortadoğu; Dünya'nın enerji ihtiyacını karşılayan petrolun çıktığı topraklar, Ortadoğu; Batılı güçlerin 9 kez haçlı seferleri düzenlediği topraklar, Ortadoğu; Sınırları cetvelle çizilen suni devletçiklerin kurulduğu topraklar, Ortadoğu; Emperyalist güçlerin oyun sahasına dönen ve bir damla petrolun insan kanından daha değerli olduğu topraklar ![]() Ortadoğu; Siyonizm vasıtasıyla can bulan şeytanın sık sık dolaştığı topraklar, Ve son olarak siyonist efsanenin sergilenmeye çalışıldığı Dünya sahnesi ![]() Bu efsaneye göre Siyonistler, "Topraksız Halk" olarak adlandırdıkları Yahudi Halkı'nın kurtarıcısıydılar ve bu Halk "adına", bu Halk'a "Vaat edilmiş Kutsal Toprakları" yani Ortadoğu'yu Fetih'e girişeceklerdi ![]() Efsane üretildi, senaryo yazıldı, oyuncular bulundu, hazırlıklar tamamlandı ve Ortadoğu'nun adım adım işgaline başlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|