![]() |
Fax Nasıl Çekilir :) |
![]() |
![]() |
#1 |
sevdalibulut
|
![]() Fax Nasıl Çekilir :)Hikaye Maslak Oto Sanayi'de bir tamirci ile Fax makinası satış ve teknik servis hizmeti veren firmanın elemanı arasında geçiyor (bi hayli sene evvel) Şahıslar: T: Tamirci F: Fax Satıcısı S: Teknik Servis elemanı T: Aluu ![]() ![]() ![]() F: Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Geçenlerde sizden bi faks makinası almıştık ![]() ![]() ![]() F: Evet Efendim ![]() ![]() ![]() T: Bizim fakslar gitmiyor ![]() ![]() ![]() F: Nasıl yani? T: Numarayı çeviriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Tamam efendim bu doğal ![]() ![]() ![]() ![]() T: Tarih ve saat yazıyor burda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Hemen servis elemanlarımızı yolluyorum efendim ![]() ![]() ![]() ![]() T: Sağol koç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Kalmazlar efendim ![]() ![]() ![]() Servis elemanı sözkonusu tamirhaneye gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün ![]() ![]() ![]() T: Aluuu! ![]() ![]() ![]() F: Evet buyrun ![]() ![]() ![]() T: Kardeşim gelin alın bu faks makinasını paramı da geri verin! Bozuk bu makina! F: Ama efendim!! T: Aması maması yoh! Bozuk! Bi b ![]() ![]() ![]() ![]() F: Efendim dün gelen servis elemanımız makinada bi sorun olmadığını söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Hayır kardeşim! Herkesin makinası mı bozuk? Bi sizinki mi çalışıyo? Kime gönderdiysek alamadı faturayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Lütfen sinirlenmeyin efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Ne göndericem? F: En son gönderdiğiniz faturayı mesela ![]() ![]() ![]() T: Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Evet çalıyor bizim faks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Yerleştirdim tabi ![]() ![]() ![]() F: Tamam geliyor ![]() ![]() ![]() T: İnşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Kem küm (zira eleman fakstan üzerinde sadece caller ID ve tarih yazılı bi kağıt çıkmaktadır) T: Evet geliyor muymuş? F: Bir dakika ayrılmayın efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Bozukmuş di mi? Ben dediydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F: Bir dakika lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Olamaz deneme için şirkete fax çektim sorun yoktu ![]() ![]() ![]() F: Gel de gör boş kağıt çıktı ![]() ![]() ![]() S koşarak gelir F'den fax'ı alır ![]() ![]() ![]() S: Abi bi dakka ![]() ![]() ![]() F ile S dikkatlice bakarlar boş gibi görünen fax kağıdına ![]() ![]() ![]() S: Alo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: Kardeşim uzatmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Bir dakika efendim ![]() ![]() ![]() S: (Israrla) Sakin olun lütfen ![]() ![]() ![]() T: demin de denedik olmadı işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T: La havle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Zarf mı? ne zarfı? T: Fatura zarfı ![]() ![]() ![]() S: Zarfı nerden çıkardınız yahu? T: E faturayı zarfa koyup yollardık ![]() ![]() ![]() S: Olur mu efendim?? zarfa konurmu? T: Sizin arkadaş öyle dediydi ![]() ![]() S: Hangi arkadaş? T: Tanıtıma gelen arkadaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S: Nasıl??? T: Postaya vericenize faxlarsınız faturayı dediydi ![]() ![]() S: ehe!!??? (telefonu elinden düşürür ve ufak bi baygınlık geçirir gülmekten) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|