Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
212, alan, janowitz, kodu, tama

Alan Kodu 212 - Tama Janowitz

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alan Kodu 212 - Tama Janowitz

Tama Janowitz Alan Kodu 212 kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Alan Kodu 212
(New York Günleri Geceleri)
Tama Janowitz
Everest Yayınları / Deneme Dizisi
Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)
424 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
ISBN : 9789752897182
2010
Kapak : Utku Lomlu
Editör : Berrak Göçer

Kitap hakkında

"New York'u şık lokantaları, müzeleri, sanat galerileri, dans ve tiyatro gösterileri var diye sevmiyorum Çetinliği, pisliği, heyecanı ve beklenmedik sürprizleri için seviyorum onu"

New York Köleleri'nin yazarı Tama Janowitz'ten Çinli bebeklere, gelinciklere, yeşil ter lekelerine, Andy Warhol'a ve tabii ki New York'a dair sürprizlerle dolu, eğlenceli denemeler Alan Kodu 212: New York Günleri-Geceleri'nde, alan kodu İstanbul'un Avrupa yakasıyla aynı olan Manhattan'ı 80'ler sosyetesinin renkli ismi Janowitz'in gözlerinden göreceksiniz!
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com