Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lorna, otizm, rehberi, wing

Otizm El Rehberi - Lorna Wing

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Otizm El Rehberi kitap özeti - Otizm El Rehberi kitap tanıtımı

Özeti

Otistiklerin, yaşamla baş etmeyi öğrenmesi mümkün Bu alanda en son gelişmelere yer veren Otizm El Rehberi, otistik bir çocuğu daha iyi anlamaya yardımcı olacak açık ve basit açıklamalar sunuyor Otistik bir çocuk annesi olan Lorna Wing, otizmli çocukların dünyayı nasıl algıladıklarını, davranış bozukluklarının nedenlerini, değişime neden direndiklerini ve çeşitli sorunlarla başa çıkmanın pratik çözümlerini de öneriyor

Bu kitap, değişen kuramlar ve terapiler karşısında yolunu arayan ebeveynlere ışık tutuyor ve yeni çözümler sunuyor

Margaret A Dewey - Ebeveyn Sözcüsü

Psikiyatrist Lorna Wing, otizm konusunda dünyadaki en önemli araştırmacılardan biri olarak kabul ediliyor Wing'in otizmin nedenleri, beynin yapısı ve genlerin işleyişi üzerinde birçok çalışması bulunuyor Bu kitapta Wing; otizmi tanımak, belirtilerini ve eğitim metotlarını öğrenmek isteyen ebeveynler için gerçek yaşam önerileri sunuyor Otizm konusunda bir klasik sayılan ve ebeveynler için başvuru kitabı olacak bu eseri sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı

Künyesi

Yayınevi: Sistem

(3/2010)

ISBN: 9789753225809

264 sayfa

Dil: Türkçe

Türü: Bebek ve Çocuk Sağlığı

Sosyal Psikoloji

Yazar Lorna Wing Çevirmen Semra Kunt

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com