Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arturo, çekiciliği, perez, reverte, saflığın

Saflığın Çekiciliği - Arturo Perez Reverte

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saflığın Çekiciliği - Arturo Perez Reverte

Saflığın Çekiciliği - Arturo Perez Reverte kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Saflığın Çekiciliği

(Komutan Matriste'nin Maceraları)

Arturo Perez Reverte

Yapı Kredi Yayınları / MERİDYEN

Türkçe (Orjinal Dili:İspanyolca)

232 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9789750817526

2010

Çeviri : P Yaprak Köroğlu

Kitap hakkında

Tarihi macera romanlarının usta kalemi Pérez-Reverte, on yedinci yüzyıl İspanya'sında geçen Saflığın Çekiciliği'nde okuru yine heyecan dolu bir maceraya sürüklüyor

Flandr'daki birliğine dönmeye hazırlanan Komutan Alatriste kendini arkadaşı Don Francisco de Quevedo'yla birlikte tehlikeli bir maceranın içinde bulur Bir kadın, San Gines Kilisesi'nin yanında, bir tahtırevan içinde boğulmuş olarak bulunur Kucağında bir kese para ve bir not vardır

Kızı manastıra kapatılan umutsuz bir baba, kızını kurtarması için Komutan Alatriste'den yardım istediğinde tahtırevan muamması daha da karmaşık hale gelecektir Komutan Alatriste dostlarının hayatının tehlikede olduğunu görecek, bir yandan tekrar ortaya çıkan eski düşmanlarıyla başetmeye çalışırken bir yandan da bu iki muammanın ördüğü iktidar, inanç ve ölüm ağını keşfedecektir

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com