![]() |
Hakan Peker - Geri Dönemem Asla |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Hakan Peker - Geri Dönemem AslaBöyel gidermiydim, çok mecbur olmasam Üzmek istermiydim seni ![]() ![]() ![]() Kızma sebebim vardı, inan senden kaçtıysam Belki bir gün anlarsın beni ![]() ![]() ![]() Unutamadım giderken, ayrılmak zordu senden Sen karşımda böyle ağlarken ![]() ![]() ![]() Gözüm gözüme takılınca sustum Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum ![]() ![]() ![]() Geri dönemem sana asla geri dönemem Denedim alışamadım senin dünyana ![]() Kırdıysam seni affet geri dönemem sana Kıyamam, dayanamam ağlama&Geceleri suçlama boşuna ![]() ![]() ![]() Böyle kaçarmıydım, sevmekten korkmazsam Sevip kaybetmekten korkmazsam ![]() ![]() ![]() Kızma bana zaten zor vazgeçtim senden Zor dayandım elveda derken ![]() ![]() ![]() Unutamadım giderken, Ayrılmak zordu senden Sen karşımda böyle ağlarken ![]() ![]() ![]() Gözün gözüme takılınca sustum Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum ![]() ![]() ![]() Geri dönemem sana asla, geri dönemem Denedim alışamadım senin dünyana ![]() ![]() ![]() Kırdıysam seni affet geri dönemem sana Kıyamam, dayanamam ağlama ![]() ![]() ![]() Geri dönemem sana, asla geri dönemem Denedim alışamadım senin dünyana ![]() ![]() ![]() Kırdıysam seni affet geri dönemem sana Kıyamam, dayanamam ağlama&Geceleri suçlama boşuna ![]() ![]() ![]()
![]() |
|