Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahadır, beytaş, gölgem, kaçtı, kitabı, tutamadım

Gölgem Kaçtı Tutamadım Kitabı - Bahadır Beytaş

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gölgem Kaçtı Tutamadım Kitabı - Bahadır Beytaş

Gölgem Kaçtı Tutamadım Kitap Özet - Bahadır Beytaş Kitapları - Gölgem Kaçtı Tutamadım Kitap Tanıtım - Gölgem Kaçtı Tutamadım Kitap Fiyatı - Gölgem Kaçtı Tutamadım Ön Okuma

Kitap Özet

Çalıntı HayatımOn altı yaşındaydım hayatım çalındığındaNormal aile içinde yaşam hakkım alındığındaAnnem babam ayrıldığında,Ne okul kaldı, ne arkadaşRüzgarın savurduğu yaprak gibi savruldum hayattaİzmir' de düştüm26 altı yaşında felç oldum!Kalkmaya çalıştım on yıl gitti gençliğimdenBu ne biçim yaşam demeyin,Herkes birgün savrulur hayat fırtınasındaAma düştüğünde kalkmayı bileceksinYaraların açık olsa da saracaksınHer şeye rağmen,Tutacaksın hayatı bir yerindenÖlümü özlemek istemiyorsanBenim özlediğim gibiYaşayacaksın sendeBenim yaşadığım gibi

Gölgem Kaçtı Tutamadım
Bahadır Beytaş
Sokak Kitapları
Fiyatı : 7,00 TL
Temmuz 2011
127 sayfa
ISBN: 9789944205900

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com