Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albümü, armağan, kitabı, mustafa, osmanlı, sultanları

Osmanlı Sultanları Albümü Kitabı - Mustafa Armağan

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanlı Sultanları Albümü Kitabı - Mustafa Armağan

Osmanlı Sultanları Albümü Kitap Özet - Mustafa Armağan Kitapları - Osmanlı Sultanları Albümü Kitap Tanıtım - Osmanlı Sultanları Albümü Kitap Fiyatı - Osmanlı Sultanları Albümü Ön Okuma

Kitap Özet

Bugünkü nesiller atalarının neler yaptığını bilip tanıdıkça kendilerinin neden onlar gibi olamadığını sorgulayacak ve daha iyisini yapmak için bir isteğe kapılacaklardır Geleceğimizin aşağılık kompleksinden uzak, kendine güveni yeniden gelmiş nesillerinin bu sultanlardan ve onların yaptıklarından öğrenecekleri çok şey var Bir avuç insanın dünya tarihini 600 yıl şekillendirecek bir cihan devletinin mimarları haline nasıl geldikleri ve bu düzeni dünyanın en zor coğrafyalarından birinde kurup asırlar boyu nasıl devam ettirdikleri, her zaman çözülmesi verimli sonuçlar doğuracak bir sırrı içinde barındırmaya devam edecektir
(Tanıtım Bülteninden)

Osmanlı Sultanları Albümü
Mustafa Armağan
Paradoks Yayınları / Tarih Dizisi
Türkçe
80 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 16 x 19 cm
İstanbul, 2011, 1 Basım
ISBN : 9789944491907
Kapak Tasarımı : Ferhat Çınar
Etiket Fiyatı : 12,50 TL (KDV Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com