Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bozukluklarının, konuşma, mehmet, tedavisi, vural

Konuşma Bozukluklarının Tedavisi - Mehmet Ali Vural

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Konuşma Bozukluklarının Tedavisi - Mehmet Ali Vural

Konuşma Bozukluklarının Tedavisi - Mehmet Ali Vural kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Konuşma Bozukluklarının Tedavisi

Mehmet Ali Vural

· Sistem Yayıncılık

· Basım Tarihi : 03 - 2010

· ISBN : 978-975-322-583-0

· Sayfa Sayısı : 208

· Etiket Fiyatı : 1500 TL

Kitap hakkında

Sesleri Çatıştırmadan Öğretmek Mümkün mü?

Bu kitapta, konuşma problemi olan bireylerin bu problemleriyle nasıl başa çıkabilecekleri, bununla baş etmenin pratik yöntemlerinin ne olduğu, nasıl yapıldığı, uygulamalı verilere dayandırılarak anlatılmaktadır

Konuşma bozukluklarının tedavisi amacıyla hazırlanan bu kitap, psikologlar, psikoloji bölüm öğrencileri, psikolojik danışmanlar, rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölüm öğrencileri, özel eğitim öğretmenleri, odyologlar, öğrenciler ile bu alanda çocukları için eğitim alan aileler ve bu ailelerin çocuklarının yararlanması hedeflenerek pratik değeri olan uygulamalı verilere dayandırılarak yazıldı

Ayrıca kitapta “örnek vakalar” yer almaktadır Farklı zaman aralıklarıyla (üç, dört, altı ay veya bir, üç, dört yıl) çocukların dil eğitimi verilmeden önce (ön-test) ve verildikten sonraki (son-test) başarılarına yer verildi Kitapta 158 maddeden oluşan 287 tane dil egzersizi yer almaktadır

Konuşma problemi olan herkes bu kaynaktan yararlanabilir…

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com