Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldattığım, bora, demir, gün, kitabı, öldüm

Aldattığım Gün Öldüm Kitabı - Bora Demir

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aldattığım Gün Öldüm Kitabı - Bora Demir

Aldattığım Gün Öldüm Kitap Özet - Bora Demir Kitapları - Aldattığım Gün Öldüm Kitap Tanıtım - Aldattığım Gün Öldüm Kitap Fiyatı - Aldattığım Gün Öldüm Ön Okuma

Kitap Özet

Aldatmak ve aldatılmak Çağımızın artık normal karşılanır hale gelen iki olgusu Aldatırken "doğruyu yaptım" diyenler, aldattıklarına "hak etti" derken; aldatılanlar "hak etmedim" diyerek, aldatanlara aldatmakla karşılık verir oldu bu hayatta

Her şey karşılıklı anlayacağınız Her şey yalan üzerine kurulu hale getirilmiş yalan hayatlarımızda Aldattığı gün gülenler var bu hayatta, aldatıldığı gün ölenler olduğu gibi Bu romanda ise aldatıldığı gün sevinenlere ve aldattığı için ölenlere tanık olacaksınız Kadın denen ince ruhlu yapının bir erkeği ele geçirmek ya da bir erkeği elinden kaçırmamak için neleri göze aldığına şahit olacaksınız Erkek denen ve aldatmaya daha meyilli gösterilen erkeğin nasıl da aldatılabildiğine ve kadınlar arasında sıkışmış erkeklerin nasıl bocaladıklarına tanıklık edeceksiniz İşte roman kahramımız Ulaş; Sibel adındaki genç ve güzel bir kadın ile evli ve de çocuklu ama bir o kadar da çekici ve güzel bir kadın olan Melek arasında yaşıyor bu kafa karışıklığını Aldananlar ve aldatanlar birbirine karışıyor

Aldattığım Gün Öldüm
Bora Demir
Paraf Yayınları
Fiyatı : 20,00 TL
Eylül 2011
416 sayfa
ISBN: 9786055539634

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com