|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dininden, hatipoğlu, nihat, sevgi, yansımalar |
![]() |
Sevgi Dininden Yansımalar- Nihat Hatipoğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Dininden Yansımalar- Nihat Hatipoğlu![]() Yazan-Nihat Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu’nun sesinden “Medine’nin Gözyaşı” CD’si ile birlikte… İçten, güler yüzlü yaklaşımıyla milyonlara ulaşan Nihat Hatipoğlu’nun kaleminden barış, sevgi ve hoşgörü dini İslam… Hz ![]() sellem’e geldi: “Ya Resulullah! Beni dünya ve ahrette başı dik kılacak amelleri sormak için, size geldim” dedi ![]() Peygamberimiz, “Soracaklarını sor” buyurdular ![]() Arap, “İnsanların en bilgini olmak istiyorum” dedi ![]() Peygamberimiz, “Allah’tan kork ki, insanların en bilgini olasın” buyurdu ![]() Arap, “İnsanların en zengini olmak istiyorum” dedi ![]() Peygamberimiz, “Kanaatkâr ol ki, insanların en zengini olasın” buyurdu ![]() Arap, “İnsanların en adili olmayı arzu ediyorum” dedi ![]() Peygamberimiz, “Kendin için arzu ettiğini, insanlar için de iste, insanların en adili olursun” buyurdu ![]() Arap, “İnsanların en hayırlısı olmayı arzu ediyorum” dedi ![]() Peygamberimiz, “İnsanlara faydalı ol ki, insanların en hayırlısı olasın” buyurdu ![]() Arap, “Duamın kabul edilir olmasını arzu ediyorum” dedi ![]() Resulullah, “Haram yemekten sakın ki, duan kabul olsun” buyurdu Doğan Kitap Ağustos-2009 Fiatı-9 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|