Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, martıları, osho

Martıları Seven Adam - Osho

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Martıları Seven Adam - Osho

Martıları Seven Adam - Osho kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Martıları Seven Adam

Osho

Ovvo Basım Yayın

» Kişisel Gelişim

» Dünya Edebiyatı

Fiyatı : 14,00 TL

Eylül 2006, ISBN: 975-00962-9-0

Kitap hakkında

Deniz kenarında yaşayan ve martıları seven bir adam vardı Her sabah denize inip martılarla dolaşırdı Yanına sayılamayacak kadar çok, yüzlerce kuş gelirdiBir gün babası ona deki ki, ‘Martıların seninle dolaşmaya geldiklerini duyuyorum – birkaçını bana getir de oynayayım’ Ertesi gün, deniz kıyısına gittiğinde, martılar başının üstünde turladılar ama aşağı inip yanına gelmedi-lerYaşam bir dedikodudan ibaret, yaradılışın sonsuz sessizliğinde anlatılan bir dedikodudan ve insanoğlu dedikodu üreten bir tür Bir Tanrı değilsen mutlaka dedikoduyu seviyorsundur: Adem ile Havva’nın öykülerini seviyorsundur; eski Yunan, Roma, Çin öykülerini seviyorsundur Milyonlarcası var – hepsi de güzel Bu dünyanın keyfini çıkarmak yanlış birşey değil Dünyada kal, ama yine de maddiyatçı olma – işte iki zıt nok-ta arasında yaşamanın, kendini dengelemenin sırrı, işin püf noktası burada Çok dar bir yol, tıpkı bıçak sırtı gibi – ama tek yol da o Bu dengeyi kaçırırsan gerçeği kaçırmış olursun Şimdi bu dünyada kal ve yoluna devam et ve benliğinden kahkahayı eksik etme Tanrı yolunda dans et! Tan-rı yolunda hep gül! Tanrı yolunda şarkılar söyle!

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com