Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cadılık, içözü, nur, parayla

Cadılık Parayla Mı - Nur İçözü

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cadılık Parayla Mı - Nur İçözü

Cadılık Parayla Mı - Nur İçözü kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Cadılık Parayla Mı?
Nur İçözü

Altın Kitaplar

» Çocuk Kitapları
Ocak 2010, 112 sayfa, ISBN: 9752111813

Kitap hakkında

Aranızda şu anne babaları anlayan var mı? Doğrusu ben hiç anlamıyorum Bir dedikleri diğerini tutsa, söyledikleriyle yaptıkları uyuşsa ne güzel olur, değil mi? Örneğin benim babam, “Yaşamda paradan daha değerli şeyler vardır” deyip durur Sonra da, “Tutumlu ol, paranın kıymetini bil” diye söylenir Annem deseniz başka âlem Sonunda şu değersiz kâğıt parçaları nasıl kazanılırmış öğrendim Formülünü cadılık defterime gizledim Bilmek istiyorsanız eğer, haydi açın kitabın kapağını “Cadılık Parayla mı?” siz verin kararını

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com