Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allende, evi, isabel, kitabı, ruhlar

Ruhlar Evi Kitabı - İsabel Allende

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruhlar Evi Kitabı - İsabel Allende

Ruhlar Evi Kitap Özet - Isabel Allende Kitapları - Ruhlar Evi Kitap Tanıtım - Ruhlar Evi Kitap Fiyatı - Ruhlar Evi Ön Okuma

Kitap Özet

Clara del Valle, neden dokuz yıl konuşmadı ve öldüğü zaman nasıl oldu da annesinin kesik başıyla birlikte gömüldü? Şili'nin seçimle gelen ve askeri darbeyle yıkılan solcu Başkanının son saatleri nasıl geçti? Nobel ödüllü büyük Şair Pablo Neruda'nın cenaze töreni nasıl bir gösteriye dönüştü? Bunlar, Isabel Allende 'nin bu ilk romanında yer alan ilginç olaylardan bazıları Şilili yazar Isabel Allende , Latin Amerika edebiyatının şu son yirmi yıl içinde yarattığı en büyük romancılardan biri Ruhlar Evi adlı bu romanında yazar, bir ailenin üç kuşağını, yetmiş yıllık bir süreç içinde, Gariel Garcia Mauguez 'inkine yaklaşan bir ustalıkla anlatıyor Romanda, yaşayan kişilerle, geçmişin ruhları iç içe Latin Amerika edebiyatlarında görülen 'büyülü gerçeklik' bu romanda da tüm görkemliyle işleniyor Sınırsız bir düş gücü ve anlatım ustalıkları, Isabel Allende'yi çağımızın en başarılı romancılarından biri yapmaya yetiyor

Ruhlar Evi
Isabel Allende
Can Yayınları
Fiyatı : 26,00 TL
Ocak 1997
440 sayfa
ISBN: 9755102167

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com