Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dan, kitabı, simmons, terör

Terör Kitabı - Dan Simmons

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Terör Kitabı - Dan Simmons

Terör - Dan Simmons - Kitap Özet

Kitap Özet

"Dan Simmons'ın etkisinden kurtulamıyorum, kendimden geçtim"

-Stephen King

"Dan Simmons çok başarılı" -Dean Koontz

"Dan Simmons, her ayrıntıyı mükemmel kurgulayan yazarlardan biri" -Orlando Sentinel

"Kimse bu işi Simmons'dan daha iyi beceremezdi" -St Louis Dispatch

"Simmons bir usta" -Austin-American Statesman

"Tarihi gerçekçilik, gotik korku ve eski mitoloji karışımına sahip kitap, buzda zorlu bir yürüyüş ve Simmons'ın usta anlatıcı yeteneklerine sahip olmayanların kesinlikle kayıp düşeceği bir zemin"

-Washington Post's Book World

"Zalim, amansız ama yine de her an heyecanı dorukta tutan Terör içinizi üşütecek bir eser" -Entertainment Weekly

"Okuyucuların yorganı burunlarının tepesine kadar çekeceğini garantileyen bir roman Terör kanınızı donduracak, bu kış ve her mevsim okuyabilirsiniz"

-Pages

Kitap Adı: TERÖR

Orjinal Adı: THE TERROR

Yazarı: DAN SIMMONS

Türü: TARİH

Çevirmen: MEHMET KARAOSMANOĞLU

Barkod: ISBN: 978-9944-485-82-1

Sayfa Sayısı: 759

Basım Tarihi: Ocak 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com