Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hüzünlü, kadınlar, sokağı, özcan, öztürk

Hüzünlü Kadınlar Sokağı - Özcan Öztürk

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüzünlü Kadınlar Sokağı - Özcan Öztürk

Hüzünlü Kadınlar Sokağı - Özcan Öztürk kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Hüzünlü Kadınlar Sokağı

Özcan Öztürk
· Papirüs Yayınları
· Basım Tarihi : 02 - 2010
· ISBN : 9789758747986
· Sayfa Sayısı : 72
Şiir

Kitap hakkında

"Sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir şair Özcan Öztürk, bu nedenle şiiri bir bahar seli gibi coşkuyla akıyor, çarpıcı imgelerle besleniyor Gözlerindeki tükenmeyen ateşle karanlığın içinde gülümseyen, eşyayı yavaş yavaş aydınlatan bir ışık kaynağı Özcan'ın şiiri"

"Bir nefes gibi içinize çektiğinizde, hemen bir ferahlık yayıveren, aklın yalnızlaştığı, duyguların küstüğü durumlarda bile yaşama şevki aşılayarak canlandıran bir umut parçası bu şiir

Kendisiyle hesaplaşması bitmemiş Aynı zamanda okuru da bu hesaplaşma sürecinin içine katıyor ve sorgulayan bir şiir çıkıyor ortaya Özcan Öztürk'ün, şiire olan tutkusunu ve yaşam karşısındaki durduğu yeri gördükçe, içimde tümüyle kırıldığını zannettiğim bahar dallarının yeniden yeşerdiğini hissediyorum Şiir ve şair adına içten gururlanıyorum, içimi bir sevinç kaplıyor

Kirliliğin arındırılmasına şiiriyle ve insan yanıyla omuz veren Özcan gibi şairlere günümüzde daha çok gereksinim duyulmakta "
- A Kadir Bilgin

Kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com