Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amélie, çocuk, kitabı, nothomb, yağmuru

Yağmuru Seven Çocuk Kitabı - Amelie Nothomb

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmuru Seven Çocuk Kitabı - Amelie Nothomb

Yağmuru Seven Çocuk Kitap Özeti - Amelie Nothomb Kitapları - Amelie Nothomb Kitap Tanıtım - Yağmuru Seven Çocuk Kitap Fiyatı - Yağmuru Seven Çocuk Ön Okuma

Kitap Özet

Benim yağmurlu çocukluğum, Japonya’da, sudaki bir balık gibi geçti

Bir çocuk üç yaşına kadar yaşadıklarını hatırlar mı demeyin

Fransız yazar Amélie Nothomb, Yağmuru Seven Çocuk’ta hayatının Japonya’da geçen ilk üç yılını anlatıyor

Çünkü kahramanımız Amélie için her şey mümkün: Üç yaşında Fransızca ve Japonca konuşabilir, kendini Tanrı zannedebilir, uykusuz gecelerde çatıya tırmanabilir, bulutları yeryüzünden daha çekici bulabilir, en sevdiği şey sağanak yağmur olabilir

“Obur bir otobiyografi Zaten Amélie Nothomb’dan da bundan azı beklenmezdi

L’Express

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Yağmuru Seven Çocuk - Amelie Nothomb

Doğan Kitap

» Edebiyat

Fiyatı : 11,00 TL

Eylül 2011,
104 sayfa,
ISBN: 9786050902945

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com