Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
coupland, douglas, kitabı, komadaki, sevgilim

Komadaki Sevgilim Kitabı - Douglas Coupland

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komadaki Sevgilim Kitabı - Douglas Coupland

Komadaki Sevgilim - Douglas Coupland - Kitap Özet

Kitap Özet

Soru: "Yeni baştan başlasaydım, aynı şeyleri mi yapardım? Kesinlikle evet, çünkü yolda bir şey öğrendim Pek çok kişi yolda bir şey öğrenemiyor Ya da öğrenseler de öğrendiklerini unutmayı tercih ediyorar Pek çok kişi ikinci bir hak verildiği takdirde bile her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor Evrenin sarsılmaz kurallarından biri bu Anlıyorum ki insanlar ancak üçüncü haklarında -inanılmaz miktarda zaman, para, gençlik, enerji ve daha aklınıza ne gelirse kaybettikten veya ziyan ettiktenn sonra- öğrenebiliyorlar Ama yine de öğreniyorlar ya, bu da bir şeydir Bu, öğrenmeyi başarabilen arkadaşlarımın hikayesi:Karen, Richard, Pam, hikayenin başlangıç kısmı daha çok onunla ilgili Karen da iyi olabilirdi ama başlangıçta bu dünyada fazla bulunmamıştı C'est la vie Ama Richard 'ın hikayesi bizi alıp çok uzaklara götürecek Hikaye onu aşacak kadar büyük Herkesi içeriyor Ve sonunda benim hikayeme dönüşüyor Ama oraya daha sonra geleceğiz Kadere boyun eğmeyeceğiz Gelecek henüz yok Alınyazısı kaybedenlere mahsus""X Kuşağı" ile tanıdığmız Douglas Coupland'ın son romanı "Komadaki Sevgilim" de Coupland gerçek anlamda "kaybedenler"in kimler olduklarını araştırıyor "Kaybedenler Kulübü" üyelerinin aslında kazananlar olduğunu hayatın bize bunu öğrettiğini anlatıyor

Komadaki Sevgilim ( Punto Özel Fiyat )

Douglas Coupland

Parantez Yayınları

Genel

Fiyatı : 3,00 TL

Mart 2000

ISBN: 975-8441-09-4

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com