![]() |
Kuşatılmış Kent Yanya - Guy Chantepleure |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşatılmış Kent Yanya - Guy ChantepleureKuşatılmış Kent Yanya - Guy Chantepleure kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Kuşatılmış Kent Yanya (Ekim 1912 Mart 1913) Orjinal isim: Las Ville Assiegee Guy Chantepleure Bilge Kültür Sanat / Günlük Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:Fransızca) 160 s ![]() ![]() ISBN : 9786055715786 2010 Çeviri : Fazıl Bülent Kocamemi Kitap hakkında " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Vatanımın bacaklarıma ve kollarıma ihtiyacı vardı, ben de verdim ![]() Dün, Alfred de Vigny'nin Servitude et Grandeur militaires adlı eserinin en asil sayfalarını okurken, şu satırları not ettim: 'Savaşçının feragati, kurbanınkinden daha ağır bir haçtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde, bunu o zavallı Anadolu askerlerine ve ayrıca, bu savaşın bütün alçak gönüllülerine, bütün kahramanlığın bilincinde olmayanlara, hangi taraftan olurlarsa olsunlar, basitçe ve belki boşu boşuna, 'değerlerini akıllarına getirmeyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanııtm Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|