Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alatlı, alev, işkenceci, kitabı

İşkenceci Kitabı - Alev Alatlı

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşkenceci Kitabı - Alev Alatlı

İşkenceci Kitap Özeti - Alev Alatlı Kitapları - Alev Alatlı Kitap Tanıtım - İşkenceci Kitap Fiyatı - İşkenceci Ön Okuma

Kitap Özet

Bilime ve eğitime yaptığı katkıların yanında, bilhassa edebiyata ve düşünce dünyasına yaptığı katkılarla tanıdığımız Alev Alatlı'nın ikinci romanı İşkenceci, 1980'lerin sonunda ilk yayımlandığı günden bugüne gücünden bir şey kaybetmiyorKitapta konu edilen insanlık hallerinin donukluğundan almıyor bu gücünü İşkenceci, bakışın sarihliğinden ve açıklığından; gözlemin pürüzsüzlüğünden ve apaçıklığından alıyorTürkiye Yazarlar Birliği, 1987 Roman Odülü'ne değer görülen bu metin, üzerinde yaşadığımız coğrafyanın birçok sorununu bazen ima ederek, bazen tartışarak, bazen de örnekleyerek gözler önüne seriyor"Ne ölüm vardı, ne ölümsüzlük Gün gecede ayrılmamıştı henüz Soluksuz soluk alıyordu: Tek Yalnız o vardı Karanlıklar karanlıkları kucaklıyordu"Türlü türlü insan hallerini resimleyen bu metin; başarısızlığın içindeki başarıyı, acımasızlığın içindeki merhameti, umutsuzluğun içindeki büyük umudu harf harf işliyor Alev Alatlı'dan çok okunmuş, çok tartışılmış ve bir o kadar da takdir edilmiş bir roman(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

İşkenceci - Alev Alatlı

Everest Yayınları

» Roman

Fiyatı : 8,00 TL
ilknokta : 6,40 TL
% 20 indirim
Eylül 2011, 96 sayfa,
ISBN: 9789752899162

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com