Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, konuşuyor, vücudunuz

Dikkat Vücudunuz Konuşuyor

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dikkat Vücudunuz Konuşuyor Türkiye’de Beden Dili İş Yaşamı ve Renkler

Ahmet Şerif İzgören
ELMA YAYINEVİ

“Yatağa uzanırken uykunuzu getirsin diye elinize aldığınız bir kitabın bütün gece sizi uyutmadığı oldu mu? Dikkat Vücudunuz Konuşuyor böyle bir kitap
- Dr Öner Göv
“Yıllardır yerli yabancı uzmanların verdiği üst düzey bir çok eğitim programına katıldım, bu kadar etkileyici bir seminerle karşılaşmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim
- Atilla Okumuş
Jumbo Genel Müdürü

“İş yaşamındaki başarılarını uzun süredir yakından izlediğim Şerif İzgören’in iş yaşamındaki deneyimlerini iletişim başlığı altında okumak çok etkileyiciydi Herkesin, hayatla ilgili bir şeyler öğreneceği bir kitap
- Prof Dr Vahap Katkat
“34 yaşındayım, 34 yıldır böyle ilginç bir eğitim almamıştım yaşama bakış açıma çok şey eklediğini düşünüyorum
- Önder Aytaç
Polis Akademisi Öğretim Üyesi
“Bu kitap için keyifli ve etkileyici kelimelerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum Farkında olmadığımız bir hayatın bize sunuluşu”
- Prof Dr Cihan Akçaboy
“Okuduğunuz ve unutamadığınız iki elin parmakları kadar kitap vardır, kesinlikle onlardan birisi”
- İsmail İğdeli

(Arka Kapak)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com