![]() |
Trainspotting - İrvine Welsh |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trainspotting - İrvine WelshTrainspotting - Irvine Welsh kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Trainspotting Irvine Welsh Siren Yayınları / Öykü Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 352 s ![]() ![]() ISBN : 9786055903183 2010 Kapak Tasarımı : Nazlım Dumlu Editör : Sanem Sirer Çeviri : Avi Pardo Kitap hakkında Irvine Welsh, Britanya'nın en iyi yazarlarından biri ![]() Bugüne değin yazılmış en iyi kitap! İncil'den çok satmayı hak ediyor -Rebel, Inc ![]() Irvine Welsh, on yıllardır Britanya edebiyatının başına gelmiş en iyi şey ![]() -Sunday Times- Irvine Welsh; nihilizm ve kalp acısını, keskin gerçekçilik ve örnek bir evrenselliği mükemmel bir biçimde harmanlıyor ![]() -David Foster Wallace- Trainspotting, dibe vurmaktan çekinmeyenlerin öyküsü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamlarını kariyerle ya da ilişkileriyle anlamlandırmaya çalışanlara inat, bambaşka şeylerin üzerine şeytan arabalarıyla tam gaz gidenlerin çarpıcı, unutulmaz, kafası güzel ve hazmı zor hikâyesi Trainspotting ![]() "Bizi seç, hayatı seç ![]() ![]() ![]() ![]() İyi de, ben hayatı seçmemeyi seçiyorum ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|