Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
irvine, trainspotting, welsh

Trainspotting - İrvine Welsh

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Trainspotting - İrvine Welsh

Trainspotting - Irvine Welsh kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Trainspotting

Irvine Welsh

Siren Yayınları / Öykü Dizisi

Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)

352 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786055903183

2010

Kapak Tasarımı : Nazlım Dumlu

Editör : Sanem Sirer

Çeviri : Avi Pardo

Kitap hakkında

Irvine Welsh, Britanya'nın en iyi yazarlarından biri - Nick Hornby

Bugüne değin yazılmış en iyi kitap! İncil'den çok satmayı hak ediyor

-Rebel, Inc-

Irvine Welsh, on yıllardır Britanya edebiyatının başına gelmiş en iyi şey

-Sunday Times-

Irvine Welsh; nihilizm ve kalp acısını, keskin gerçekçilik ve örnek bir evrenselliği mükemmel bir biçimde harmanlıyor

-David Foster Wallace-

Trainspotting, dibe vurmaktan çekinmeyenlerin öyküsü Kısa ve hayal kırıklıklarıyla dolu hayatların baştan kabulü Trainspotting, şimdi ve her zaman, bir iş, bir eş, bir yuva masallarıyla doymaktansa hayatın gerçekleriyle aç kalmayı seçenlerin gün sonu özeti

Yaşamlarını kariyerle ya da ilişkileriyle anlamlandırmaya çalışanlara inat, bambaşka şeylerin üzerine şeytan arabalarıyla tam gaz gidenlerin çarpıcı, unutulmaz, kafası güzel ve hazmı zor hikâyesi Trainspotting

"Bizi seç, hayatı seç Çamaşır makinesi seç, araba seç, bir kanepeye oturup ağzına berbat şeyler tıkıştırarak beyin uyuşturucu ve ruh çökertici aptal televizyon programları seyretmeyi seç, bir huzur evinde üzerine sıçıp işeyerek çürümeyi, bencil bir kafayı yemiş çocukların için bir utanç kaynağı olmayı seç, hayatı seç

İyi de, ben hayatı seçmemeyi seçiyorum"

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com