Toplu İğneler - Oğuz Dinç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toplu İğneler - Oğuz DinçToplu İğneler - Oğuz Dinç Toplu İğneler - Oğuz Dinç kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Toplu İğneler Oğuz Dinç Çitlembik Yayınları » Öykü Şubat 2010, 103 sayfa, ISBN: 978-9944-424-68-4 Kitap hakkında “Masadaki toplu iğne kutusu gözüme çarpıyor Kâğıtlara dokunmuştum, ama iğnelere dokunmuyorum Biliyorum elime batacaklarını![]() ![]() ”Yeni öykü kitabında insanları izlemeye devam ediyor Oğuz Dinç İşten ayrılan kadın, boynu tutulan adam, sıcak bir mahalle kavgası, arkadaşlıklar, aşk ve ölüm![]() ![]() ![]() Yazar bize kuytu köşelerdeki değil, meydandaki hayatları sunuyor; vapurdaki, sokaktaki, mahalledeki ![]() ![]() Çok yaşanan, ama altları yeterince çizilmeyen yaşantılar, anlar, anılar![]() ![]() Saygılı bir mesafeden bakıyor genelde Dinç, çok yorumda bulunmadan, berrak, içten ve sevecen bir gözle![]() ![]() Öykülerinde mutlu yaşantılarla, zor zamanlar yan yana geliyor, iç içe geçiyor![]() Bu öykülerde, hayatın toplu iğnelerine dokunmuyoruz belki, ama gözlerimizi kaçırmak da mümkün olmuyor Aslında, yeterince bakınca belki batmış kadar oluyor o toplu iğneler![]() ![]() ![]() Kitap kapağı |
|
|
|