Dyanabilen Geyikler..=) |
07-02-2008 | #1 |
_bushra_
|
Dyanabilen Geyikler..=)DAYANILABILEN GEYIKLER - Cerenin sana selami var? - Hangi Ceren`in? - Tencerenin --------------------------------- Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? Kendini bi bok saniyormus --------------------------------------- Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim --------------------------------- - En hizli sayi hangisidir? - 10 - Niye? - Onun arabasi var --------------------------------- Cok iyi gobek atan kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin --------------------------------- Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta --------------------------------- Jilet SEN SOR ben soyleyim --------------------------------- Tem otoyoluna muz duserse ne olur? Cevap temmuz --------------------------------- Ridvan`in bi buyugu nedir? -Ridtwo --------------------------------- Yerin kulagi war benim de kulagim warben yer miyim ? hayir yemem --------------------------------- Kaptan kemal konusuyor kaptan kemal konusuyor cikarin beni bu kaptan --------------------------------- Size deniz anasi taklidi yapayim mi? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim --------------------------------- Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi Arabayi sattim --------------------------------- Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden? -Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez --------------------------------- Volkswagen Passat, sahsi oynama --------------------------------- Ben Aydan Sener-Bende Dunyadan Ali --------------------------------- Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi --------------------------------- Bana yamuk yapma! Ama kare,cember falan yapabilirsin --------------------------------- Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? -Esek sudan gelmis --------------------------------- Tomi`nin annesi kimdir? -Anatomi --------------------------------- Bebegin tekine TIR carpmis ama olmemis, neden? Bezi bariyerliymis --------------------------------- Bol keseden atmis, dar keseden esek --------------------------------- Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis Ertesi gun nezle olmus Neden? Windows acik kalmis |
|