![]() |
Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer - Daniel Klein - Thomas Cathert |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer - Daniel Klein - Thomas CathertPlaton Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer - Daniel Klein - Thomas Cathert kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer… Daniel Klein, Thomas Cathert Aylak Kitap » Felsefe » Popüler Fiyatı : 14,00 TL Nisan 2010, 200 sayfa, ISBN: 9786055691226 Kitap hakkında Felsefeyi Mizah Yoluyla Anlamak Thomas Cathert & Daniel Klein Dikkat! İçerde Felsefespri var! “Yılın en matrak çoksatarı” –The Boston Globe “Çok güldüm, çok şey öğrendim, çok sevdim” –Roy Blount Jr ![]() Felsefe mi? Felsefeyi anlamak için büyük bir dehanın zekâsına ve peygamber sabrına sahip olmak gerekir ![]() ![]() “Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer…” ile birlikte kendinizi olağanüstü eğlenceli bir felsefe dersinin içinde bulacaksınız ![]() ![]() Harvard’lı iki felsefe profesöründen “güldürürken düşündüren” bir Stand-Up… Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|