Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asena, aşk, demez, duygu, gidiyorum

Aşk Gidiyorum Demez -Duygu Asena

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Gidiyorum Demez -Duygu Asena

Aşk Gidiyorum Demez

Duygu Asena

özellikle son yıllarda en çok didiklenen konuların başında geliyor aşk onun olmazsa olmaz diğer bileşenleri tutku cinsellik evlilik aşkın aşınmış hali olarak sevgi aldatma aldatmaya bağlı terk etme veya ekonomik ya da çocuk gibi sosyal ve ailevî gerekçelerle uzlaşma kadere boyun eğme de tartışma gündemlerinin ilk sıralarına oturdu hayatın ve edebiyatın bu en eski konusunda kesin yargılara varmaktan özellikle kaçınıyor kitabı son zamanlarda okuduğumuz benzerlerinden ayıran en önemli özelliği oluşturuyor biri evli ve çocuklu diğeri dışa karşı nişanlı gibi görünmeyi tercih eden iki çiftin öyküsünü konu ediniyor gündelik hayatta her an karşımıza çıkabilecek türden: bankacı Selin ve eşi bir gazetenin spor servisi müdürü Bora bilgisayar uzmanı Sinan günümüz toplumunun seçkinleri arasında sayılabilecek bir yaşam süren bu genç çiftlerin öyküsünü romanda tek bir kişi anlatır: Güler kırkını geçmiş aşkla bağlanıp evlendiği kocası geçirdiği kaza sonucu yatalak kalmış öğretim görevlisi olarak çalışan bir kadındır bir yandan kendi iç çatışmalarını anlamlandırmaya ve bir çözüme kavuşturmaya uğraşırken diğer yandan da tesadüfen tanıştığı bu iki kadının erkeklerle olan ilişkilerinde dinleyici/hakem rolü üstlenir "Aşk Gidiyorum Demez"de kadın ve erkek dünyasının ipuçlarını kadınları erkeklerden ayıran karakteristik özellikleri açığa çıkartsa da herkese reçete olarak gösterilecek doğrular sergilemekten kaçınır doğrudan olmasa da dolaylı altını kalın çizgilerle çizerek vurguladığı tek gerçek aşktır okurlarını her ne pahasına olursa olsun aşkın peşini bırakmamaya çağırıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com