Marksist Sözler - Selçuk Gürsoy |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Marksist Sözler - Selçuk GürsoySelçuk Gürsoy Marksist Sözler kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Marksist Sözler (Düşünceler - Gözlemler - Özlü Sözler) Selçuk Gürsoy Yar Yayınları / İnceleme - Araştırma Dizisi Türkçe 238 s -- 3 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 20 cmISBN : 9789757530961 2010 Kapak Tasarımı : Mahir Ulaş Yeşil Hazırlayan : Selçuk Gürsoy Kitap hakkında "Bu kitap benim Marx ve Engels okumalarımdan doğdu ![]() Okumalarım sırasında aldığım notlar biriktikçe, bunları sistematik bir hale getirerek yayımlamanın yararlı olacağını düşündüm ![]() Bu kitap bir Marksizm özeti değildir ve asla böyle bir iddiası olamaz ![]() Benim okumalarımdan doğan bu notlar, okuru Marx ve Engels'in eserlerine yöneltirse, bu çalışma amacına ulaşmış sayılacaktır ![]() 'Kapital'in, Marx'ın sağlığında yayımlanan birinci cildinin baskılarına yazdığı önsözlerden alıntı yapılmıştır ![]() Marx ve Engels'in yapıtlarının tarihsel bağlamları içinde ele alınmalarını kolaylaştırmak amacıyla, çalışmanın başına her bir kitap için açıklayıcı notlar konulmuştur ![]() Kitaplar yayımlanmalarından bağımsız olarak yazıldıkları tarihlere göre sıralanmıştır "(Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
|
|
|