Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kozanlı, semra, sepeti, öykü

Öykü Sepeti - Semra Kozanlı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öykü Sepeti - Semra Kozanlı

Öykü Sepeti - Semra Kozanlı kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi
Öykü Sepeti
Semra Kozanlı

Sentez Yayınları

» Öykü
» Edebiyat

Fiyatı : 5,00 TL

Nisan 2010, 185 sayfa, ISBN: 9786055790066

Kitap hakkında

İster çocuk ister yetişkin olsun insanlar hikaye dinlemeyi, okumayı sever Bazen küçücük bir öykü insanın hayatını etkiler, içindeki gücü uyandırır Bazen anlatmak isteyip de anlatamadığınız veya vermek istediğiniz mesajı kısa bir hikayeyle verebilirsiniz Ben hikayelerin gücünü seminerlerimde, kurslarımda veya sohbetlerde kullanıyorum Araştırdığım, okuduğum, dinlediğim, sevdiğim öyküleri bilgi sepetime koydum bu kitapta derledim Büyük bir zevkle yazdım Umarım siz de okurken aynı zevki alırsınız

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com