Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bige, bilgen, kitabı, sanmıştım

Seni O Sanmıştım Kitabı - Bige Bilgen

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni O Sanmıştım Kitabı - Bige Bilgen

Seni O Sanmıştım Kitap Özet - Bige Bilgen Kitapları - Seni O Sanmıştım Kitap Tanıtım - Seni O Sanmıştım Kitap Fiyatı - Seni O Sanmıştım Ön Okuma

Kitap Özet

Sema Bozok’un imrenilecek bir hayatı vardı Başarılı, yakışıklı bir koca, herkesin hayallerini süsleyen bir iş, huzurlu bir ev… Daha ne isterdi ki insan? Ama mutluluğu uzun sürmeyecekti

Kocası Hakan’ın kardeşi Mine onları özel bir akşam yemeğine çağırdığında başına geleceklerden haberi yoktu Asla tahmin edemezdi böyle bir şeyi… Yıllardır unutmak istediği, geçmişe gömmeye çalıştığı biri… Mine’nin sevgilisi olarak karşısında duruyordu

Sema korkuyordu Kaybetmekten, yüzleşmekten, söylemekten… Cüneyt Kordemir kimdi? Sema’yla ne ilgisi vardı? Mine’nin hayatına nasıl girmişti? Amacı neydi?

Bu soruların bazılarının cevaplarını biliyordu Sema Bazılarının cevabını bilmek içinse çırpınıyordu Fakat Cüneyt’i görmek, ona yakın olmak istediği son şeydi Onu ailesinden de, hayatından da, hatta hafızasından da atabilseydi keşke… Fakat bunun için her şeyi anlatması, geçmişi su yüzüne çıkarması gerekirdi

Seni O Sanmıştım
Bige Bilgen
Feniks Kitap
Fiyatı : 14,50 TL
Kasım 2011
216 sayfa
ISBN: 9786055514624

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com