Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydilge, aşk, kitabı, notası

Aşk Notası Kitabı - Aydilge

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Notası Kitabı - Aydilge

Aşk Notası Kitap Özet - Aydilge Kitapları - Aşk Notası Kitap Tanıtım - Aşk Notası Kitap Fiyatı - Aşk Notası Ön Okuma

Kitap Özet

"Sen gelmeden önce kendimi ölümün ucunda sallandırıyordum Sense ipimi çözüp beni kalbine bağladın Eğer geri çekilmen, beni kalbinin meydanında asmış olursun Sade"

Dedi Ozan

"Günlerce onunla beslenememek, tenimde ellerini hissedememek yavaş yavaş öldürmeye başlamıştı beni En sevdiği içkisi gözünün önünde duran ama ona asla dokunamayan bir alkolik gibi kıvranıyordum onu gördükçe Hemen yanı basımdaydı Ama müziğin oluşturduğu sihirli kalkanı aşıp bir türlü ulaşamıyordum ona Her gün, bir öncekinden daha yoğun çalışıyordu ve ben, yavaş yavaş siliniyordum onun kalbindeki bir numaralı yerimden

Dedi Sade

DAYATILANI DEĞİL, KENDİ ARZULADIKLARI HAYATI YAŞAMAK İSTEYEN, TOPLUMUN İKİYÜZLÜ AHLAK ANLAYIŞININ UZAĞINDA, HİÇBİR SİSTEME AİT OLMADAN ÖZGÜRCE MÜZİK YAPMAK ARZUSUYLA BİR ARAYA GELEN İKİ GENÇ, HER YERDE KURALLAR VE DUVARLARLA KARŞILAŞIR AŞK, ONLARI BU DUVARLARDAN KORUYABİLECEK Mİ? YOKSA TUTSAK OLDUKLARI YENİ BİR BAĞIMLILIĞA MI DÖNÜŞECEK?

Aşk Notası
Aydilge
Artemis Yayınları
Fiyatı : 15,00 TL
Kasım 2011
290 sayfa
ISBN: 9786054560202

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com