Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afşar, geç, kitabı, timuçin, tutkuları, zaman

Geç Zaman Tutkuları Kitabı - Afşar Timuçin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geç Zaman Tutkuları Kitabı - Afşar Timuçin

Geç Zaman Tutkuları Kitap Özeti - Afşar TimuçinKitapları - Afşar Timuçin Kitap Tanıtım - Geç Zaman Tutkuları Kitap Fiyatı - Geç Zaman Tutkuları Ön Okuma

Kitap Özet

Edebiyat ve bilim insanı, felsefeci Afşar Timuçin'den yeni bir öykü kitabı Tutkularımızı ve hele ki gecikmiş tutkularımızı anlatan şiir tadında bir öykü kitabı

Bu zarif, bu ince, bu güzeller güzeli insanı bu gidiş gelişlerim sırasında tanıdım Genç bir felsefe öğretmeniydi Toplumda görmeye alışık olduğumuz kişilerden değildi Ben felsefe öğretmeni deyince gözünüzün önüne babacan, egemen, yönlendirici biri, biraz da bilge görünmek hevesleri içinde kendine hayran biri gelmiştir: yeldir yepelek yürüyen, insanlara yukarıdan bakan, her söyleneni alaylı bir gülüşle karşılayan biri Çekinik bir genç kızdı bu Sessiz, belki biraz da boynu bükük, daha bu yaşta nice acılar çekmiş ama yakınmaya alışmamış gibi duran bir genç kız
Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Geç Zaman Tutkuları - Afşar Timuçin

Bulut Yayınları

» Öykü

Fiyatı : 10,50 TL

Aralık 2011, 120 sayfa, ISBN: 9789752863873

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com