Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, armstrong, kelley, kitabı, uyanış

Uyanış Kitabı – Kelley Armstrong

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uyanış Kitabı – Kelley Armstrong

Uyanış Kitap Özet - Kelley Armstrong Kitapları - Uyanış Kitap Tanıtım - Uyanış Kitap Fiyatı - Uyanış Ön Okuma

Kitap Özet

Eğer bana bir kaç hafta önce uğrasaydın,büyük olasılıkla beni normal birisi gibi sıradan bir genç kız olarak tanımlayacaktın Şimdi,hayatım sonsuza kadar değişti ve ben bu olurken normalden çok uzaktayımBir canlı bilimi deneyi,-sadece hayaletleri görebildiğim değil,ama Edison Grubu adlı kötü bir örgüt tarafından genetik olarak değiştirildim

Bu ne anlama geliyor? Yeni başlayanlar için,kontrolü dışında güçleri olan genç bir büyücüyüm Bir ölüyü uğraşmadan da diriltebilirim Güven bana,bu isteyeceğin bir güç değil Asla

Şimdi doğaüstü 3 arkadaşımda hayatım için koşuyorum—çekici bir büyücü,alaycı bir kurtadam ve huysuz bir cadı—ve Edison Grubu bizi bulmadan önce yardım edecek birilerini bulmamız gerekiyor Ya da üzücü ölüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com