![]() |
Demir Demirkan - Doldur Kadehleri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Demir Demirkan - Doldur KadehleriDoldur Kadehleri Bebek yüzlü doğal afet,akrep burcu ufak tefek, Sarı saçlı şeytan melek ![]() ![]() ![]() Göründüğünden genç ve soğuk ![]() Barın arkasında aslı, gözleri puslu puslu ![]() Barın arkasında aslı, gecenin yabancı dostu ![]() Doldur tekrar tekrar,doldur tekrar tekrar ![]() Doldur kadehleri,yorgun yürekleri,son gecemmiş gibi sanki ![]() ![]() ![]() Doldur kadehleri,yorgun yürekleri, haydi avut beni, son kez gibi ![]() ![]() ![]() Yıka kirli kadehlerle,yıka günahlarımı ![]() ![]() ![]() Kirli küçük elleri,tırnakları yarım ojeli, Sürmüş ucuz parfümünü ![]() Göründüğünden genç ve soğuk ![]() Barın arkasında aslı, gözleri puslu puslu ![]() Barın arkasında aslı, gecenin yabancı dostu ![]() Doldur tekrar tekrar,doldur tekrar tekrar ![]() Doldur kadehleri,yorgun yürekleri,son gecemmiş gibi sanki ![]() ![]() ![]() Doldur kadehleri,yorgun yürekleri, haydi avut beni, son kez gibi ![]() ![]() ![]() Yıka kirli kadehlerle,yıka günahlarımı ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|