Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boş, david, ellis, kitabı, yatak

Boş Yatak Kitabı - David Ellis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boş Yatak Kitabı - David Ellis

Boş Yatak Kitap Özet - David Ellis Kitapları - Boş Yatak Kitap Tanıtım - Boş Yatak Kitap Fiyatı - Boş Yatak Ön Okuma

Kitap Özet

Normal davran, bu her ne demekse artık Normal, yani herkes gibi onlardan farklı değil Bir ucube gibi hiç değil, parktaki herhangi biri gibi

Haziran ayında fevkalade bir hafta sonuydu Güneş öyle parlaktı ki etrafı görebilmek için gözlerinizi kısmak zorunda kalıyordunuz Hava ise o kadar ılık ve hafifti ki hissetmiyordunuz bile Bu güzel günün aksine çocuk bahçesinden gelen uğultu tam bir cur¬cunaydı Çocukların tiz çığlıkları, mızıldanmaları; onlara, azarlayan ses tonuyla bağıran ebeveynler; sürekli hareket eden oyuncaklar, bu neşe dolu parkı döndüren dişliler gibiydi

Audrey, ona böyle diyorlardı Dünya zalimleşmeden önce; onu, saflığını, su katılmamış masumiyetini izlemek benim için bir zevk

Bazen kendimi onun gibi hissediyorum Hâlâ bir çocuk gibi Yetişkin birinin bedeninde hapsolmuş bir çocuk gibi

Pembe bir tulum giyen Audrey’in başında puanti¬yeli bir bone vardı Ellerinde topladığı kumun par-maklarının arasından akıp gidişini hayretle izlerken kaldırdığı kaşlarının üzerinde alnı kırışıyordu

Sammy ve Jason çocukluk arkadaşıdır Sammy’nin üç yaşındaki kız kardeşi bir gece yatağından kaçırılır Hayat yıllar sonra iki arkadaşı bir araya getirir Avukat Jason’ın bir zamanlar, “en iyi arkadaşım” dediği Sammy bir yanda, diğer yanda gerçek erkek kardeşi Pete’in başı beladadır Geçmişte her ikisine karşı da sorumsuz davranan Jason’a olanları değil de olacakları değiştirebileceği ikinci bir şans verilmiştir Pete’i kurtarmak için Sammy’den vaz mi geçecektir ya da Sammy’yi kurtarmak için Pete’den?

Boş Yatak
David Ellis
Derin Kitap
Fiyatı : 18,00 TL
Aralık 2011
408 sayfa
ISBN: 9786055561352

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com