Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, avni, kaynar, kleopatra

Kleopatra - Ali Avni Kaynar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kleopatra - Ali Avni Kaynar

Kleopatra - Ali Avni Kaynar kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Kleopatra

Ali Avni Kaynar
· Anonim Yayıncılık
· Basım Tarihi : 04 - 2010
· ISBN : 9786051003139
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 700 TL

Kitap hakkında

Şölen sırasında Kleopatra, kendi elbisesi üzerinde bulunan süsleri şarabın içine atarak öyle içmeyi teklif etmiş ve süsleri şarap bardağına atmıştı Aynı şeyi yapmasını Antonius'tan da istemişti Amaçları, şarabın tadını ve rengini değiştirmekti Ântonius bu teklifi kabul etti ve şarabı içmek üzere elini uzattığı zaman Kleopatra, onun elini tutarak, şarabı zehirlediğini söylemişti Kleopatra, "Sen bana karşı çok kibirlisin, benden şüphe ediyorsun Eğer sensiz yaşayabilseydim, senden kurtulur ve rahatlardım" demişti Sonra hizmetçilerinden birine şarabı içmesini emretmişti Hizmetçi şarabı içtikten sonra korkunç acılar içinde kıvranarak ölmüştü

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com