Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Kitabı - Nezihe Meriç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Kitabı - Nezihe MeriçKüçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Kitap Özet - Nezihe Meriç Kitapları - Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Kitap Tanıtım - Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Kitap Fiyatı - Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Ön Okuma Kitap Özet Ayşe şimdi on yaşında Birden boy attı Gene incecik, zayıf bir çocuk ama, ufak tefekliği gitti biraz![]() ![]() On yaşına gelince büyüyüşü mü hızlandı nedir, değişmeye başladı Örneğin, Ferhunde Teyze gibi güzel yürümek için ayna karşısında prova yapıyor![]() ![]() Güzel bir sırt çantası ile Nike marka ayakkabı istiyor![]() ![]() Beş yıldızlı bir otelde yapılacak düğün törenine kot pantolonla gideceğim diye tutturuyor Annesine, "O yeni aldığın hırkayı da belime bağlayacağım![]() ![]() Şimdi moda öyle![]() ![]() Bizim okulda herkes öyle bağlıyor" diyor Yaaa![]() ![]() ![]() Yedi kitaptan oluşan Küçük bir Kız Tanıyorum dizisi, sadece çocukların değil, anne babaların, öğretmenlerin, yediden yetmişe herkesin okuması gereken bir eser ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) ![]() Küçük Bir Kız Tanıyorum On Yaşında Nezihe Meriç Çınar Yayınları Fiyatı : 7,00 TL Aralık 2011 96 sayfa ISBN: 9789753482479 |
|
|
|