![]() |
Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Kitabı - Bedirhan Gökçe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Kitabı - Bedirhan GökçeBedirhan Gökçe Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın Künyesi Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Bedirhan Gökçe Mavi Ağaç Yayınevi Deneme Fiyatı : 10,00 TL Kasım 2010, 176 sayfa, ISBN: 9789759962944 Kitap Hakkında Bedirhan kelimelerden ilaç yapar, ruhu onarmak için, kitapta da dev bir ecza dolabı var, yorulmuş herkes için ![]() ![]() ![]() AYŞENUR YAZICI Bedirhan Gökçe, insanoğlunun temiz, asil, zarif, hassas ve güçlü duygularını en güzel ifade eden, en güzel dile getiren, en güzel sese büründüren bir ozan ![]() ![]() ![]() NASUH MAHRUKİ Siz Bedirhan'ı şiir okurken tanıdınız ![]() ![]() ![]() Ben idealleri uğruna ters rüzgârlara rağmen sarsılmadan yürüyen bir insan olarak tanıdım onu ![]() İnanıyorum ki emanetini teslim edinceye kadar da böyle yürümeye devam edecek ![]() ![]() ![]() Ben onu böyle okuyorum, istedim ki sizde öyle okuyun onu ![]() Yolun açık olsun Bedirhan Doç ![]() ![]() Bedirhan'ın sesi kadar sözü de çok etkili ![]() ![]() Bedirhan huzur veriyor Prof ![]() ![]() Evet; Gözyaşı günahın rengini soldurur mu, diye soran ![]() Her ağlayan mazlum mudur, diye sorgulayan… 80’de çalınan çocukluğum 30 yıldır kayıp, diye hayıflanan… İki seven insanın sessizliği nasıl bir çığlıktır aslında, diyebilen “o kırılgan yürek” karşımızda ![]() Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun Bedirhan Gökçe’nin yazarlık yönünü ön plana çıkarıyor ve insan şunu sormadan edemiyor: Bu kadar güzel yazabilen bir kalem niçin günlük gazetelerde yazmaz? Ne yapın edin, Bedirhan Gökçe’nin bu güzel ve kendine özgü yorumlarına kayıtsız kalmayın ![]() Ben Bunları Yazarken Sen Yine Uyuyordun belki sizin de uyanmanıza vesile olacak kim bilir… Kitap Kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|