Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılımın, cengiz, oğuzhan, şifreleri

Açılımın Şifreleri - Oğuzhan Cengiz

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Açılımın Şifreleri - Oğuzhan Cengiz

Açılımın Şifreleri - Oğuzhan Cengiz - Kitap Özet

Kitap Özet

Arapları Osmanlı'ya isyan ettiren Lawrence, "Bir Kürt devleti kurabilseydim, Türkler'i tarihten silecektim, başaramadım" demişti 2000'li yıllarda Lawrence'in hedefini gerçekleştirmek isteyen çok sayıda Lawrence türedi Bunlar sadece ajan olarak bu coğrafyaya gönderilmiş insanlar değildi Artık yerli Lawrence'ler de vardı Ekonominin, siyasetin, bürokrasinin ve medyanın içindeydiler Soros gibi yardımcıları da vardı ve aleni çalışıyorlardı Casusluk meşrulaştırılmıştı artık

Açılım politikaları ise Türk okurunun takdir edeceği gibi birkaç ay gündemde olan bir proje değil, Turgut Özal ile başlayan, AKP iktidarı ile hızlanan bir süreçtir Esasen AKP'nin kendisi de bir projedir, programı ise dünyayı yöneten Dış İlişkiler Konseyi yazılımıdır

Kitap Kapak

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com