![]() |
Evrensel Çekim Yasaları - Sandra Anne Taylor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrensel Çekim Yasaları - Sandra Anne TaylorEvrensel Çekim Yasaları - Sandra Anne Taylor kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Evrensel Çekim Yasaları (Cep Boy) (Yaşam Boyu Pozitif İlişki Kurma) Sandra Anne Taylor Crea Yayınları / Gelişim Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 288 s ![]() ![]() ISBN : 9786055882617 2010 Kapak : Sermet Öner Editör : Gökhan Bayrak Çeviri : Taner Gezer Kitap hakkında "Ya asla evlenemezsem?" "Ya kimse bana çıkma teklif etmezse?" "Ya sonsuza dek yalnız kalırsam?" "Dünya kaybedenlerle dolu ![]() ![]() ![]() "Dünya çok acımasız ![]() ![]() ![]() gibi kaygılar mı yaşıyorsunuz? Ya da yaşamınızın her alanında karşılaştığınız insanlarla ilişkilerinizde şunlardan hangisini düşünüyorsunuz? Diğer insanlar benden daha üstün, Diğer insanlarla eşit durumdayım, Diğer insanlardan üstünüm ![]() Sandra Anne Taylor bu eşsiz kitabında, Kuantum fiziğinin ve Evrensel Yasalar'ın kaderinizi nasıl etkilediğini çok yalın bir dille ve bir sistem içinde anlatıyor ![]() Yaydığınız enerji; yaşamınıza çektiğiniz ve 'iyi' ya da 'kötü' olarak tanımladığınız olayların nedenidir ![]() ![]() Başarılı bir eğitim mi istiyorsunuz? İstediğiniz bir işe girmeyi mi istiyorsunuz? Parlak bir kariyer mi hedefliyorsunuz? Mükemmel bir beraberlik ve gerçek aşkı mı arzuluyorsunuz? Mutlu ve varlık içinde bir hayat sürmeyi mi arzuluyorsunuz? Tüm bu istekleriniz için enerjiye ihtiyacınız var ![]() ![]() ![]() ![]() Hak ettiğiniz gerçek başarı, mutluluk, aşk, içtenlik ve beklediğiniz karşılık; yansıttığınız enerji ile size gelecek ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|