![]() |
Aşk Gözlerde Başlar Kalpte Büyürmüş |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Aşk Gözlerde Başlar Kalpte BüyürmüşAşk gözlerde başlar kalpde büyürmüş… Gözlerine baktığımdan beri yüreğimde bir titreme var ![]() ![]() Adını daha koyamadığım bir duygu bu ![]() ![]() Ben senden hiç ayrı kalmamıştım uzun zamandır ![]() ![]() Elimdeki resminin her karesini ezberledim ![]() ![]() ![]() Uzakta olmak içindeki sevgiyi daha çok tetikliyormuş ![]() ![]() ![]() Bir asırdır ayrı gibiyiz sanki ![]() ![]() Teselli edecek hiçbir şeyin olmadığını anlıyorum “senden başka” … çok şey istemiyorum ki hayattan ![]() Bana çıkmazların içinde olduğum zamanda verdiği mucizeyi şimdi yanımda istiyorum… ![]() Hayatımdaki en güzel varlığı “ sen’i ” … Seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Özlüyorum seni … kimsenin kimseyi özlemediği kadar … Bekliyorum … geri dönüp koşacaksın kollarıma diye … Yağmur, Denize düştüğünde deniz, Yeşile düştüğünde yeşil, Toprağa düştüğünde toprak kokar ![]() ![]() ![]() Yağmur, Saçına düştüğünde sevgi, Eline düştüğünde özlem, Göğsüne düştüğünde aşk kokar ![]() ![]() Hiç yağmuru, ![]() Göğsüne düşürdün mü? Ben düşürdüm … şimdi de beni hayata bağlayan yağmur damlamı bekliyorum __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk Gözlerde Başlar Kalpte Büyürmüş |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Aşk Gözlerde Başlar Kalpte Büyürmüşne kaadar güsel bi şiir yhaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doctor82
|
![]() Cevap : Aşk Gözlerde Başlar Kalpte Büyürmüşgüzelmiş:)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Aşk Gözlerde Başlar Kalpte Büyürmüşharika emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]()
|