Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekmek, kitabı, koktay, salçalı, serkan

Salçalı Ekmek Kitabı - Serkan Koktay

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salçalı Ekmek Kitabı - Serkan Koktay

Salçalı Ekmek Kitap Özet - Serkan Koktay Kitapları - Salçalı Ekmek Kitap Tanıtım - Salçalı Ekmek Kitap Fiyatı - Salçalı Ekmek Ön Okuma

Kitap Özet

"Ben büyümeyi hiç istemedim Küçük bedenimde çok daha mutluydum İsteklerim bedenim gibi küçüktü Fazlasını bilmiyordum, düşünmüyordum da Yettiği kadarıyla mutluydum Büyüdükçe her şey değişti İstemenin daha çok istemeyi de getirdiğini ezberledim Yetinmemeyi öğrendim büyümek ile birlikte Ve öğrendikçe küçüldüm Mutluluğun akvaryumda dolaşan balıkta olmadığını öğrettiklerinde yıkıldım Mutluluğun bir sepet dolusu kediyi seyretmekten geçmediğini ezberlettiklerinde parçalandım Hele mutluluğun küçük bir kanarya ile şarkı söylemekten çok uzak bir şey olduğunu anlattıklarında darmadağın oldum Koyunun dilenciyi kovalamasına gülemiyorum artık Büyümek bu olsa gerek Masum bir kıpırtı bile yok dudağımın kenarında tebessüm diyebileceğim Artık inanmıyorum Ben büyümek istemiyorum''

Salçalı Ekmek
Serkan Koktay
Sokak Kitapları
Fiyatı : 12,00 TL
Ocak 2012
204 sayfa
ISBN: 9786054516896

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com