Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fikri, işığında, kitabı, lamba, uzun

Lamba İşığında Kitabı - Fikri Uzun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lamba İşığında Kitabı - Fikri Uzun

Lamba Işığında Kitap Özet - Fikri Uzun Kitapları - Lamba Işığında Kitap Tanıtım - Lamba Işığında Kitap Fiyatı - Lamba Işığında Ön Okuma

Kitap Özet

Okuyacağınız öykülerin çoğu bölümlerinde yaşantınızdan kesitler bulacak, geçmişe dönüp anılarınızı tazeleyeceksiniz

Kimileriniz de: “Olmaz böyle şey” diyecek “…O gece, bir yanında ben, bir yanında ağabeyim, babamla yattık Gözüme uyku girmedi Anam ocak başında oturdu Elindeki çöple hem külü eşti, hem ağladı Gittim kucağına yattım O zamana kadar, anamın kokusunun bu kadar güzel koktuğunu bilmezdimO geceden sonra o kokuyu hiç unutmadım öğretmenim…”

Lamba Işığunda
Fikri Uzun
Yalın Ses Yayınları - Öykü
Mart 2011, ISBN: 9789944305532
Fiyatı : 10,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com