![]() |
Ağlama Meleği Kitabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlama Meleği KitabıAğlama Meleği kitap özeti - Ağlama Meleği kitap tanıtımı özet Sana Bir Masal İçin Mektup yazmasaydım eğer Cambazın Sana Bakışı, El Die Cover'da kaybolan bir bakış olacaktı ![]() ![]() Sonsuzluk dilenilmez ki… Fal İle Muhafız'la karşılaşmam da garip, garip ama korku(tu)lacak bir iz ve o izin muhafazası şarttı ![]() ![]() ![]() Neyin iyi geldiğine karar veremediğim bir günde Kangren Çalgıda Azalan Jaguar "siyah bir vakitle" kesti yalnızlığımı ![]() "kalırsan karanlıkta söylenen şarkılardan kayıklar yaparım yalnızlığına geceleri yatağından denize inersin" Söyledim de… "Yedi bavul" ve ölme ihtimaline karşı yine de Dönebilme'yi arzuladım ve bir kez daha anladım o tren istasyonlarının geçmişi ne de çok kanırttığını… Deliliklerin başlangıcı kadar yürümesi, koşması, uzun yol kömür kamyonlarını sırtlaması, unutuşu, susuşu da zor ![]() 14 El Silah Sesi ne demek biliyor musunuz? Zakkumun firara özenmesi, kahkahanın değdiği her yerden üzerime yağmur yağması, derin bir cıvıltıda geç kalan bir ömür, hatırlatmak istememe karşın, "sen yağmur taklidi yapan bir şarlatandan intihar aptesi alır ve yatarsın onunla" diye söylendiğim, "kalbinin son harfine kadar unutmayacak" şeklinde bir söz veriş, işte yine ıskaladın, tebrikler aşk diyerek galip geldiğim gecelerdir belki… Belki de bin bir teoriyle vardığım, kutsal "karanfil kokulu kelimelerde" patladı o 14 elden biri ![]() ![]() ![]() ![]() "rahmindeki bisikleti çıkar yolda konuşalım" Hâlâ 14 ![]() Oto-Darp meseline girmeyelim diyeceğim ama zamansız ölmek istemediyseniz, "aşkın zamanından önce ölmek istemediyseniz" yapabilecek çok fazla şey yok ![]() ![]() ![]() Ağlama Meleği El işi kâğıtları çabuk soluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmayacak izleri, kabul etmeli ![]() "bir kadın bir yılanın düşlerinin toplamından daha fazla ne olabilir ki?" O kadının sesi, tiz bir notanın en dibinde duvarlarda raks ederken "sol anahtarına götürmek istedim" onu, kendimce ![]() ![]() Dorlion'da Salto Mortale'ye geçişim de tam bir portakal çiçeği öyküsü ![]() ![]() ![]() Şimdi "Amin" desem kör bir saksıda susuzluğa mecbur edeceksiniz beni ![]() ![]() ![]() ![]() Nereden başladığı yahut nerede bittiği umurumda değil desem de aldırmayın, bu Keş, "hayat tekrar başlayabilir" diyen bir Keş… Gitme üzerine ne çok söylendi ne çok yazıldı lâkin bir morg yalnızlığıdır Siyah Kumpas ![]() ![]() ![]() Hayaletlerim kendinden meçhul ![]() ![]() ![]() ![]() "Utan!" Utanır mı hiç? "Bil!" Bilir mi hiç? Kar öyküleri bir mevsimlik ![]() ![]() Şimdi sen beni "meşhur bir taşra perisi gibi" bekleyebilecek misin? Künyesi · Altıkırkbeş Yayınları · Basım Tarihi : 12 - 2009 · ISBN :9789752790636 · Sayfa Sayısı : 91 |
![]() |
![]() |
|