![]() |
Cehennem Huzur Evi Ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehennem Huzur Evi Ve Diğer Öyküler - Tanseli PolikarCehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar Cehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Cehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler Tanseli Polikar Siyah Beyaz Yayınları / Öykü Dizisi Türkçe 173 s ![]() ![]() ISBN : 9786055646127 2010 Kitap hakkında Klasik Korku Yazını Kahramanlarına Yeni Öyküler ![]() ![]() "Sonra artık ayın minesinin iyice solduğu ve günün belli belirsiz aydınlandığı anda son değişimi dehşetle izledim: İğrenç yaratık başını gökyüzüne kaldırdı ve uğultusunun ormanlarla kaplı tepelerin ardına dek gidip yeşibaşlı ördekleri ürküttüğüne emin olduğum çığlığımsı bir kahkaha attı, insan sesinin son tınısında ![]() ![]() ![]() Ardından iki ayağı üzeride duramayacak denli hantallaşan bedenini toprağa bıraktı ![]() ![]() ![]() Şimdi son ay ışığı da yitip giderken bir önceki geceyi anımsatan o gururlu ulumayı işittim ![]() ![]() ![]() ![]() -Adamkurt adlı öyküden- Tanseli Polikar yine karşınızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|