Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehennem, evi, huzur, polikar, tanseli, öyküler

Cehennem Huzur Evi Ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cehennem Huzur Evi Ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar

Cehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar

Cehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler - Tanseli Polikar kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Cehennem Huzur Evi ve Diğer Öyküler

Tanseli Polikar

Siyah Beyaz Yayınları / Öykü Dizisi

Türkçe

173 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786055646127

2010

Kitap hakkında

Klasik Korku Yazını Kahramanlarına Yeni Öyküler

"Sonra artık ayın minesinin iyice solduğu ve günün belli belirsiz aydınlandığı anda son değişimi dehşetle izledim: İğrenç yaratık başını gökyüzüne kaldırdı ve uğultusunun ormanlarla kaplı tepelerin ardına dek gidip yeşibaşlı ördekleri ürküttüğüne emin olduğum çığlığımsı bir kahkaha attı, insan sesinin son tınısında

Ardından iki ayağı üzeride duramayacak denli hantallaşan bedenini toprağa bıraktı Değişen ağız yapısını ve uzun, görkemli burnunu seçebildim Gözleri, derin ormanlar için özgürlük ateşiyle yanan iki kor parçasına dönüştüğünde, biraz öndeki iğrenç yaratık artık sözcüğün tam anlamıyla bir kurda dönüşmüştü

Şimdi son ay ışığı da yitip giderken bir önceki geceyi anımsatan o gururlu ulumayı işittim Güzel hayvan ince bacakları üzerinde bir yay gibi gerilerek, hışımla öne atladı ve sık ormanlıklar arasında bir anda gözden yitip gitti"

-Adamkurt adlı öyküden-

Tanseli Polikar yine karşınızda Bu kez kitaplıkların tozlu raflarında, siyah beyaz filmlerin metal kutularında unutulmuş korku öykülerinin kahramanlarını gün yüzüne çıkarmak gibi bir misyona soyunmuş Teşekkür borçlular bu kahramanlar Polika'a Yoksa unutulmak ölümden bile daha acı değil mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

[COLOR=Black]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com