Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cesareti, finley, guy, kitabı, olma, özgür

Özgür Olma Cesareti Kitabı - Guy Finley

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgür Olma Cesareti Kitabı - Guy Finley

Özgür Olma Cesareti Kitap Özet - Guy Finley Kitapları - Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı

Kitap Özet

Siz bu dünyadaki başka hiç kimsenin size benzer olmadığını fark ettiğiniz zaman -hiçbir başka ruh sizin görmeniz için verilmiş olan güzellik, keder, ışık ve karanlığı bilmez- siz artık bu dünyadaki başka herhangi biri gibi olmak iste¬meyeceksiniz Siz, nihayetinde, kalbinizin derinliklerinde korkusuz bir birey olacaksınız

"Özgür Olma Cesareti her sayfasında sizin korkularınızdan arınmanızı sağlayan ve hayatı dolu dolu yaşamanıza yardımcı olacak bilgilerle dolu usta bir öğretmenden armağandır"
Daniel G Amen, M D Beyninizi Değiştirin Hayatınız Değişsin kitabının yazarı

Guy Finley'in Özgür Olma Cesareti kitabı bir esinlenme ve umut kaynağıdır Ben onu yaşamın zorlu yollarını aşmak için herkese tavsiye ediyorum"
Jordan Rich, WBZ Boston

"Guy Finley güçlü öğreti metaforlarıyla bunu bir kez daha yapmıştır! O kendi alanında en iyisini basit bir şekilde gerçekleştirmektedir"
Stephen Daniel, Ph D Quantum Techiquescom

"Guy Finley'in yeteneği Özgür Olma Cesareti kitabında bir kez daha gözler önüne seriliyor Onun verdiği pratik öner¬ileri yerine getirmek çok yüksek bir dağa tırmanmanızı sağlayacaktır"
Shelley Irvvin, The WGVU Morning Show

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Özgür Olma Cesareti - Guy Finley
· Mitra Yayıncılık
· Basım Tarihi : 11 - 2010
· ISBN : 9786055752101
· Sayfa Sayısı : 120
· Çevirmen : Hakan Okay
· Etiket Fiyatı : 1000 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com