Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kinsella, pasaklı, sophie, tanrıça

Pasaklı Tanrıça - Sophie Kinsella

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pasaklı Tanrıça - Sophie Kinsella

Pasaklı Tanrıça - Sophie Kinsella - Kitap Özet

Kitap Özet

"Adım Samantha Yirmi dokuz yaşındayım Hayatımda hiç yemek pişirmedim Yer silmedim Toz almadım Düğme falan da dikemem Yapmayı bildiğim tek şey kontratları yeniden düzenlemek ve müvekkilimi milyonlarca pound kâr ettirmek"

Pasaklı Tanrıça Ki bu kızın artık kendini bulması Ve elbette ki sözü edilen bu kızın

"Samantha'ya çabucak kanınız ısınacak ve fazla mesai yapmış okuyucular bu avukatın hayatındaki ilk boş hafta sonunda yaşadığı sevinci çok iyi anlayacak"
- Christian Science Monitor

"Sophie Kinsella 'çıtır edebiyatı' oyunlarının zirvesinde Olay örgüsü hızlı bir tempoda ilerlerken eğlendiriyor ve yazar acayip karakterlerine yeterli ölçüde gerçekçi ayrıntılar eklemeyi başarıyor"
- New York Post

"Kusursuz bir eğlence" Pasaklı Tanrıça hakikaten çok komik ve tatlı bir kitap Kinsella mizahı iyi beceriyor ve okuyucularını meraktan çatlatıyor
- Miami Herald

"Çok hoş bir romantik komedi"
-The Washington Post

Kitap Kapak

Kitap Adı: PASAKLI TANRIÇA CEP BOY
Orjinal Adı: UNDOMESTIC GODDESS
Yazarı: SOPHIE KINSELLA
Türü: ÇİK-LİT
Çevirmen: BİGE TURAN
ISBN: 975-605-0058-83-3
Basım Tarihi: ŞUBAT 2009

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com