Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimim, kitabı, tahsin, yücel

Kimim Ben Kitabı - Tahsin Yücel

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimim Ben Kitabı - Tahsin Yücel

Kimim Ben kitap özeti - Kimim Ben kitap tanıtımı

Hakkında

Her alanda olduğu gibi dil alanında da şaşırtıcı bir gelişim yaşıyoruz: sokaktaki adamından televizyondaki sunucusuna, meclisteki politikacısından gökdelendeki iş adamına, kürsüdeki profesöründen gazetedeki yazarına, yabancı öğelerle, yanlışlarla dolup taşan, yandan çarklı bir türkçe kullanıyor herkes Benim gençliğimde yazarlığın birincil koşulu dilini düzgün ve doğru kullanmaktı Bugün hem anlam, hem kurgu açısından dil yanlışlarıyla dolu kitaplarla büyük romancı ya da büyük düşünür oluvermiş bir düzine yazar sayabiliyorsunuz

Kimim Ben?, edebiyatımızın usta yazarı Tahsin Yücel’in yeni denemelerini bir araya getiriyor Temel konu, edebiyat Romanlardan, öykü kitaplarından, kimi zaman güncel bir edebi tartışmadan yola çıkılarak kaleme alınmış bu denemeler, edebiyatın bakış açısıyla toplumsal veya bireysel konuların nasıl ele alınabileceğini gösteriyor Kimim Ben? dikkatle ve özenle okunmalı

Künyesi

Tahsin Yücel
Can Yayınları
» Roman
» Edebiyat
Fiyatı : 19,00 TL
Mayıs 2011, 280 sayfa,
ISBN: 9789750713149

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com