Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitapları, lao, tzu

Lao Tzu Kitapları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lao Tzu Kitapları

Lao Tzu Kitap-Lao Tzu'nun Kitapları-Lao Tzu Kitapları nelerdir-Lao Tzu Kitapları hakkında

Lao Tzu Bilinmeyen Öğretiler Kitabı

Kaknüs Yayınları

İlahlara ve dini kurumlara Latif hakikatin kaynağı olarak tapınma! Böyle yapmak tanrı ile kendi arana aracı koymaktır Ki bu seni göğsünde saklı olan hazineyi elde etmek için dışarıya göz diken dilenciye bezetir Tao ya tapınmak istiyorsan Önce onu kalbinde keşfet! O zaman tapınman anlam kazanacaktır

Öğretiler Gökyüzü Sürüp Gidiyor

Lao Tzu
Kaknüs Yayınları

Ben, ulu ve gizemli Tao ile birleşmeni Tam Yol unu öğretiyorum Öğretilerim basittir; onlardan bir din ya da bilim oluşturmak istersen, seni yüzüstü bırakır Derin ama apaçık, onlardadır evrenin gerçeği Tam gerçeği bilmek isteyenler için kendilerinden istenen işi yapmak veya hizmetleri yerine getirmek bir zevktir İşlerini tamamlayınca, kendilerini arıtmanın ve beslemenin tadına varacaklardır Diğerleri ve kendileri ile ilgilenirken, öğretinin üstadına yöneleceklerdir Bu basit yol, huzura, erdeme ve refaha götürür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com