Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altay, boşluk, içimde, kitabı, öktem

İçimde Bir Boşluk Var Kitabı - Altay Öktem

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçimde Bir Boşluk Var Kitabı - Altay Öktem

İçimde Bir Boşluk Var Kitap Özet - Altay Öktem Kitapları - İçimde Bir Boşluk Var Kitap Tanıtım - İçimde Bir Boşluk Var Kitap Fiyatı - İçimde Bir Boşluk Var Ön Okuma

Kitap Özet

Çağdaş Türkçe edebiyatın uçarı kalemlerinden biri olan Altay Öktem, İçimde Bir Boşluk Var'da hayatı zapt eden "boşluk" kavramını irdeliyor

Altay Öktem keskin gözlem gücüyle modern insanın içine düştüğü çıkmazları o kendine has alaycı üslubuyla gözler önüne sererken öte yandan aşk, cinsellik ve ölüm kavramlarının insanın hayatında açtığı ve doldurmanın pek güç olduğu yoksunluk duygusunu, kendi deneyimleri üzerinden aktarıyor

Sabah yataktan kalkıyorsun, bir bakıyorsun ki için boşalmış! İyi bir uyku çekmişsin de kafan boşalmış, ya da tuvalette uzun kalmışsın, bağırsakların boşalmış, kendini kuş kadar hafif hissetmeye başlamışsın, demek istemiyorum Basbayağı için boşalmış İçin bomboş olmuş yani; ne bir organ, ne iskelet, ne kas, ne kemik, ne kan, ne yağ

İçimde Bir Boşluk Var
Altay Öktem
Everest Yayınları
Fiyatı : 12,00 TL
Mayıs 2011
154 sayfa
ISBN: 9789752898622

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com