![]() |
Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitabı - Emin Keşmer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitabı - Emin KeşmerBir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Özet - Emin Keşmer Kitapları - Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Tanıtım - Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Fiyatı - Bir Poşet İstanbul Toprağı Ön Okuma Kitap Özet Yurdundan koparılıp kovulan insanların hikâyeleriyle karşılaşmak, usundan sürgüne gönderiyor Kerem'i ![]() O, aşkından sürgün yediğini sanıyor daha çok ![]() Tıpkı akıl hastanesinde karasevdadan müebbet G ![]() "Aşkımın şiddetinden koptu gönül freni Doktor beni sanıyor; bu hâlâ şizofreni!" Aşkından, yurdundan, yaşamından velhasıl ana rahminden sürgün edilen bizler! Hangimiz "Ben Kerem değilim!" diyebilir acaba? Herkesten özenle gizlediğimiz iç dünyamızın engizlerinde tozlanmış, is ve küf kokan ne çok urbamız saklıdır kim bilir? Yazar, aruz vezninde yazılmış sanısı sunan yepyeni bir roman diliyle silkeliyor o tozları ![]() Ve ortalık toz duman oluveriyor, "Bütün renkler hızla kirleniyor ![]() ![]() ![]() Bir Poşet İstanbul Toprağı Emin Keşmer Siyah Beyaz Yayın Fiyatı : 20,00 TL Haziran 2012 340 sayfa ISBN: 9786055646684 |
![]() |
![]() |
|