Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emin, istanbul, keşmer, kitabı, poşet, toprağı

Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitabı - Emin Keşmer

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitabı - Emin Keşmer

Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Özet - Emin Keşmer Kitapları - Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Tanıtım - Bir Poşet İstanbul Toprağı Kitap Fiyatı - Bir Poşet İstanbul Toprağı Ön Okuma

Kitap Özet

Yurdundan koparılıp kovulan insanların hikâyeleriyle karşılaşmak, usundan sürgüne gönderiyor Kerem'i

O, aşkından sürgün yediğini sanıyor daha çok

Tıpkı akıl hastanesinde karasevdadan müebbet G Öztolon'un dillendirdiği gibi:

"Aşkımın şiddetinden koptu gönül freni

Doktor beni sanıyor; bu hâlâ şizofreni!"

Aşkından, yurdundan, yaşamından velhasıl ana rahminden sürgün edilen bizler!

Hangimiz "Ben Kerem değilim!" diyebilir acaba?

Herkesten özenle gizlediğimiz iç dünyamızın engizlerinde tozlanmış, is ve küf kokan ne çok urbamız saklıdır kim bilir?

Yazar, aruz vezninde yazılmış sanısı sunan yepyeni bir roman diliyle silkeliyor o tozları

Ve ortalık toz duman oluveriyor, "Bütün renkler hızla kirleniyor" Anlıyoruz ki 'beyaz'ı saklamak çok daha zor imiş

Bir Poşet İstanbul Toprağı
Emin Keşmer
Siyah Beyaz Yayın
Fiyatı : 20,00 TL
Haziran 2012
340 sayfa
ISBN: 9786055646684

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com